Política de privacitat

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE) l’Ateneu de Maó informa als usuaris que ha procedit a crear un perfil a la xarxes socials Facebook i Twitter amb la finalitat principal de publicar les seves activitats. Les dades són: Ateneu Científic, Literari i Artístic de Maó / CIF G07050800 / Sa Rovellada de Dalt, 25 / 07703 Maó (Illes Balears) / ateneu@ateneumao.org / http://ww.ateneumao.org.

L’usuari disposa d’un perfil a la mateixa xarxa social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per l’Ateneu de Maó mostrant així interès en la informació que es publiciti a la xarxa. En unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per al tractament d’aquells dades personals publicades en el seu perfil.  L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia xarxa social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privacitat.  L’ATENEU DE MAÓ té accés i tracta la informació pública de l’usuari, especialment el seu nom de contacte. Aquestes dades només són utilitzades dins de la pròpia Xarxa Social. No són incorporades a cap fitxer.  En relació als drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dels quals vostè disposa i que poden ser exercits davant L’ATENEU DE MAÓ d’acord amb la LOPD, ha de tenir en compte els següents matisos:

  • Accés: vindrà definit per la funcionalitat de la xarxa social i la capacitat d’accés a la informació dels perfils dels usuaris.
  • Rectificació: només es podrá satisfer en relació a la informació que es trobi sota el control de l’Ateneu de Maó; per exemple, eliminar comentaris publicats a la pròpia pàgina. Normalment, aquest dret s’han de exercir davant la xarxa social.
  • Cancel·lació i/o oposició: com en el cas anterior, només podrà satisfer-se en relació a la informació que es trobi sota el control de l’Ateneu de Maó per exemple, deixar d’estar unit al perfil.

L’Ateneu de Maó realitzarà les següents actuacions:

  • Accés a la informació pública del perfil.
  • Publicació en el perfil de l’usuari de tota aquella informació ja publicada a la pàgina de L’ATENEU DE MAÓ.
  • Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de les xarxes socials.
  • Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran en el perfil de l’usuari.

L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d’interessar i restringir amb qui comparteix les seves connexions: per a això haurà d’accedir a la seva configuració de privacitat.

PUBLICACIONS

L’usuari, un cop unit a la pàgina de L’ATENEU DE MAÓ podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la xarxa social.  L’usuari, en tots els casos, ha de ser el titular dels mateixos, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació en la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o el decòrum, i/o que infringeixin o violin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos , L’ATENEU DE MAÓ es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, i pot sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari. L’ATENEU DE MAÓ no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari. L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, de manera que ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat. Les imatges es puguin publicar en la pàgina no seran emmagatzemades en cap fitxer per part de L’ATENEU DE MAÓ però sí que romandran a la xarxa social.

CONCURSOS I PROMOCIONS

L’Ateneu de Maó es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en què podrà participar l’usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cada un d’ells, quan s’utilitzi per a això la plataforma de la xarxa social, seran publicades en la mateixa. Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui d’aplicació. La xarxa social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap d’elles.

PUBLICITAT

L’Ateneu de Maó utilitzarà la xarxa social per publicar els seus actes i serveis.  En tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per a realitzar accions directes de prospecció sòciocultural, serà sempre complint amb les exigències legals de la LOPD i de la LSSI -CE. No es considera publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de L’ATENEU DE MAÓ perquè també ells puguin gaudir dels esdeveniments  o estar informats de la seva activitat. A continuació detallem l’enllaç a la política de privacitat de la xarxa social: Facebook i Twitter

Facebook: https://www.facebook.com/help/238318146535333
Twitter: https://twitter.com/privacy?lang=es