RECORDATORI. Nous horaris per les activitats en obert de la Sala d’Actes.

L’Ateneu inicia l’any amb una reestructuració horària que afectarà bàsicament a tots aquells esdeveniments que es facin en obert i que tinguin lloc a la Sala d’Actes, aquestes tindran lloc a partir de les 19:30h i NO a partir de les 20:00 h.

El perquè es ben senzill, l’encariment dels costos energètics no només preocupa sinó que fa necessari deixar de mirar cap una altra banda i pensar en cercar noves fonts d’energia. Dins d’aquesta tessitura l’Ateneu no ha volgut ser passiu sinó totalment proactiu avençant, ni que sigui mitja, hora totes les activitats que es planifiquen fent-les iniciar a partir de les 19:30 h cosa que comportarà un notable estalvi pel que fa a consums.

El govern de l’estat ha imposat una sèrie de normes, d’obligat compliment, per a totes les entitats obertes al públic, com són, i aquesta la sabem, perquè la patim, un ús acorat dels aires condicionats: 19º màxim per calefactar a l’hivern, i 27º màxim, per refrigerar a l’estiu.

Doncs heu aquí el nostre granet de sentit comú, avançarem mitja hora no perquè sigui més còmode, sinó per un sentit pràctic, per un sentit d’estalvi energètic, per un sentit ecològic, i perquè hem de recuperar el sentit comú que és nostre i no el que marquen les noves tecnologies.

Els grans canvis comencen per petits moviments. Aquest 2023 l’Ateneu ja s’ha posat en marxa.

Us desitgem un molt bon 2023 carregat de bones actituts.

Data

gen. 11 - 31 2023
Caducat!

Localització

Ateneu de Maó
Rovellada de Dalt, 25

Organitzador

Ateneu de Maó
Telèfon
971 360 553
Correu electrònic
ateneu@ateneumao.org
Codi QR