Calendari: Temps de dones, Dones en el Temps 2024

Presentació del Calendari: Temps de dones, dones en el temps 2024

Aquest calendari, editat per l’Organització de Dones de la Confederació Intersindical, la qual pertany al sindicat STEI Intersindical, és una eina didàctica i coeducativa que pretén visibilitzar i reconèixer el treball de dones que han destacat en els diferents àmbits de l’arquitectura i l’enginyeria civil, com el paisatgisme, l’urbanisme, els edificis singulars, els canals i ports, els transports, els ponts, etc. Cada mes està dedicat a una dona que ha contribuït amb el seu talent i creativitat a millorar l’entorn i la qualitat de vida de les persones. Al final del calendari s’inclouen propostes educatives per a tots els cicles formatius.

L’acte comptarà amb la presència de l’arquitecta Roser Román Rivas que ens parlarà: Dret a la ciutat, Revitalitzar els barris amb prespectiva de Gènere, amb un posterior debat entre els asistents.

Es tracta d’una iniciativa que busca fomentar l’interès i la vocació per les ciències i les tecnologies entre les nenes i les joves, així com promoure la igualtat d’oportunitats i la diversitat en l’àmbit laboral i social.

Data

març 05 2024
Caducat!

Hora

19:30

Més informació

Pots veure'l aquí

Localització

Sala d'Actes
Ateneu de Maó
Categoria

Organitzador

Ateneu de Maó
Telèfon
971 360 553
Correu electrònic
ateneu@ateneumao.org

Altres organitzadors

STEI Intersindical
Telèfon
971 901 600
Correu electrònic
stei@stei.cat
Web
https://www.stei.cat/inici/
Codi QR